Satler windows and doors
Satler windows and doors
Satler windows and doors, Slovenia

CALL US

T: +386(0) 2 292 74 62

Monday
- Friday:
7:00 - 17:00
Saturday:
7:00 – 12:00

E: komerciala@okna-satler.si

All Contacts

Where to find us

Follow us on  Satler Facebooku

RSS

Na spletnih straneh Satler so vam preko RSS tehnologije na voljo novice, na katere boste opozorjeni takoj, ko bodo objavljene. Za uporabo potrebujete RSS odjemalec, na katerem izberete enega ali več RSS kanalov, ki so navedeni spodaj. 

Novice (naroči):

 

Kaj je RSS?

Za pomen kratice RSS obstaja več razlag, najbolj uveljavljena pa je ‘Really Simple Syndication’ ali ‘resnično preproste objave’. RSS uporabnike obvešča, da so se novice na spletnem mestu posodobile. Zadnje novice takoj po objavi najdete na enem mestu, ne da bi morali vsak dan obiskati (vsako) spletno mesto posebej. Uporabniki ste tako vedno v koraku z najbolj svežimi informacijami, ki vas zanimajo, hkrati pa vam je prihranjeno zamudno brskanje.

Kako uporabljamo RSS?

Za prebiranje novic preko RSS potrebujete odjemalca (program) za RSS-datoteke, ki v urejeni obliki prikaže informacije, ki jih je dobil iz različnih spletnih virov. Po namestitvi odjemalca morate samo določiti, katere kanale boste prebirali.

 

Kateri RSS odjemalec je najboljši?

Število RSS odjemalcev se dnevno povečuje, na voljo so številni brezplačni in plačljivi programi, ki delujejo na različnih operacijskih sistemih.V večini primerov je odjemalec že na vašem računalniku, saj je že del brskalnika Mozilla Firefox, ki omogoča branje RSS-kanalov v obliki "Live Bookmarks".
Podobno omogoča tudi Internet Explorer 7. RSS-kanale podpira tudi Mozilla Thunderbird, zelo popularen pa je tudi Googlov program. 

FAVOURABLE
PAYMENT TERMS

UP TO 10-YEAR
GUARANTEE

on all door and window elements
UNIQUE CONSTRUCTIONS
doors and windows adapted to
your needs
FREE ADVICE
AND MEASURING AT
YOUR HOME

SERVICE
professional repairers,
quick assistance
INSTRUCTIONS BEFORE BUYING
read about what you need to know
FREE CATALOGUE
order it by post
SATLER on
FACEBOOK

follow us

WE USE MATERIALS OF RECOGNISED TRADEMARKS