CALL US

T: +386(0) 2 292 74 62

Monday
- Friday:
7:00 - 17:00
Saturday:
7:00 – 12:00

E: komerciala@okna-satler.si

All Contacts

Where to find us

Follow us on  Satler Facebooku

Nagradna igra "SATLER - VHODNA VRATA"

Izpolnite anketo in sodelujte v nagradni igri tudi vi! Poleg glavne nagrade, vhodnih vrat SATLER v vrednosti 1.500 EUR, bomo podarili še 15 jaken softshell, 15 polo majic in 15 kap.

Sodelujete lahko tako, da izpolnite vprašalnik, ki ga prejmete na naši predstavitveni stojnici ali pa izpolnite spletno anketo. Običite nas na predstavitvi v vašem kraju (oglejte si seznam lokacij promocij)  ali pa izpolnite spodnji anketni vprašalnik.

 

Splača se!

 Vsi pravilno izpolnjeni anketni vprašalniki, ki jih boste na dan promocije v enem od trgovskih centrov do 24. ure tega dne poslali na naš e-naslov info@okna-satler.si, bodo vključena v vmesno žrebanje. Ankete, ki jih boste poslali na e-naslov info@okna-satler.si poslali kasneje oz bodo prispele izven časa in termina promocije, bodo vključene v žrebanje pri naslednjem terminu promocij skladno s seznamom promocij.  Ankete, ki jih oddajate preko spletnega vprašalnika, bomo obravnavali enako kot izpolnjene ankete v fizični obliki.

Preberite si podrobna  Pravila in pogoje sodelovanja ter poteka žrebanja.ANKETA  o poznavanju in zadovoljstvu s podjetjem SATLER okna in vrata d.o.o.Prosimo da ocenite sledeče kazalnike, ki se nanašajo na naše storitve v primeru, da že imate naš izdelek. V kolikor našega izdelka nimate, označite kazalnike ki so vam pred nakupom pomembni.

Legenda: ocenite posamezni kazalnik z oceno od 1 do 10. (1 – zelo slabo,…10 – odlično)

V podjetju SATLER vzpodbujamo sistem priporočil naših kupcev in ga nagrajujemo.

CAPTCHA image
Enter the code shown above
Submit
* Required
FAVOURABLE
PAYMENT TERMS

UP TO 10-YEAR
GUARANTEE

on all door and window elements
UNIQUE CONSTRUCTIONS
doors and windows adapted to
your needs
FREE ADVICE
AND MEASURING AT
YOUR HOME

SERVICE
professional repairers,
quick assistance
INSTRUCTIONS BEFORE BUYING
read about what you need to know
FREE CATALOGUE
order it by post
SATLER on
FACEBOOK

follow us

WE USE MATERIALS OF RECOGNISED TRADEMARKS